Online Techniek Cursus

In de studio ontkomen we er niet aan, we hebben technische kennis nodig om te begrijpen wat er met ons signaal gebeurd en om het meeste en beste uit onze apparatuur en software te halen.
Om een probleem op te lossen of een bepaald doel te bereiken is kennis over de werking nodig. Hiervoor zijn deze cursussen bedoeld.

Wat is het?
Verschillende modules over verschillende onderwerpen, u kiest over welk onderdeel u graag iets meer wil weten.
De cursussen worden algemeen gegeven, dat wil zeggen dat er geen specifiek hardware of software wordt besproken maar de werking van een ‘soort’.

Er zijn modules welke basis zijn, dat wil zeggen dat een onderwerp wordt uitgelegd van begin tot eind zodat u voldoende kennis heeft voor algemeen gebruik in de studio.
Er zijn ook modules welke onderwerp specifiek zijn, dat wil zeggen dat er meer in diepte wordt gekeken naar de werking en gebruik van een bepaald onderwerp.
Hierbij wordt er vanuit gegaan dat u de basis (Audio Techniek Basis) kent.

Een module bestaat uit delen, elke deel wordt gegeven door middel van eenvoudig, tekst en uitleg  begeleidend met filmpjes (vaak iets van 2 uur per module) zodat het niet mis kan gaan.
Elk deel in een module wordt vervolgens ook afgesloten met een korte quiz zodat u uw opgedane kennis over dat deel kan toetsen voordat u verder gaat naar het volgende deel.

Aan het eind van een module volgt een samenvatting van het gehele module.

Hulp op afstand is waar nodig inbegrepen.

Wat is het niet?
Het zijn geen apparaat of hardware specifiek trainingen. Het zijn geen academisch afstudeer trainingen maar audio -, opname technisch, mix of master basis trainingen welke u voldoende informatie geven op een eenvoudige begrijpelijke wijze.

Hoe werkt het en hoe meld ik mij aan?
Klik hier voor een demo (Filmpje zonder geluid).
U meld zich aan via het formulier en ontvangt een nota met gegevens waarnaar u het cursus geld kunt overmaken.
Online betalen kan alleen met PayPal (iDeal e.d. kost abonnement geld en we willen het graag goedkoop houden).
Zodra de betaling binnen is wordt de cursus binnen 48 uur aan uw account toegevoegd en kunt u na inloggen beginnen.
De inlog gegevens voor desbetreffende cursus blijven één jaar geldig (tijd genoeg dus om het één en ander tot u te nemen). Mogelijkheid op verlenging na een jaar.

Welke modules zijn er?
(klik op de module voor meer informatie)

Binnenkort meer mogelijkheden om online een cursus te volgen.
Even geduld, er wordt driftig aan gewerkt..