Over BT-Studio

Hallo,

BT-Studio is een studio gerund door Bill Teunis.

Ik ben al sinds de eind jaren 70 bezig met muziek en het opnemen en mixen hiervan.
Natuurlijk ging dat in de begin jaren anders dan nu, maar het principe en de kennis uit die jaren is onmisbaar voor nu.

Ik geloof dat muziek een creatief proces is waarbij ook tijdens het opnemen en mixen een bijdragen aan het gewenste eindresultaat geleverd moet worden.
Geen moeilijk gedoe, maar je oren en creativiteit gebruiken. Natuurlijk zijn goede spullen en kennis hierover onontbeerlijk.

Maar i.p.v. te pronken met techniek hoor ik liever een goed resultaat.

BillNu
Bill Teunis
Audio Engineer en eigenaar.

BT-Studio
Dravik 28
7908RH Hoogeveen

Contact.

KvK-nummer: 66802105
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld

11 reacties

 1. Hi iedereen
  Ik ben Roy en ik ben heeeeel blij dat ik Bill heb leren kennen via zijn site.
  Eer dat ik verder ga over mijn ervaring met dhr Bill wil ik op prijs stellen dat deze site GEEN reclame kent en van die andere gedoe. Deze SITE doet wat ie BELOOFT. Ben echt trost op.
  Om mijn ervaring met jullie te delen wil ik het volgende kwijt:
  Ik had geen kaas van dit programma gegeten (0,0) was ik, maar dankzij Bill proef ik de kaas en het is lekker. Deze man staat altijd klaar voor je om uitleg te geven en neemt zijn tijd om de kennis zo goed, rustig en geduldig mogelijk over te dragen. Er zijn weinigen met zulke karakters.
  Bill, ik ben erg trost op je en heel erg dankbaar, dat je dit doet.
  Om eerlijk te zijn : het heeft wel wat tijd in beslag genomen, ondanks mijn trage begrip cq onkunde, heb jij niet opgegeven.
  En je zei tegen mij: SCHROOM NIET en stel je vragen. Dat vond ik echt TOF van je.
  Nogmaals THANKS Bill
  gr Roy

 2. Hoi Ieder,

  Ik ben Hans, ben 74 jr oud al 40 jaar muzikant maar sinds kort met opnemen en dergelijke bezig. Je bent nooit te oud om te leren. Ik ben erg blij dat ik Bill heb gevonden want deze man is uniek in de begeleiding en begrip. Werkelijk geweldig zoveel geduld hij heeft met ieder. Ik beveel Bill aan bij iedereen die ook wat bij wil leren in de muziek.

  Groet, Hans.

 3. Hallo Muziek vrienden,

  Nieuw op deze site en zo te horen na zeer lofende reacties hoop ik het contact verder te intensieveren.
  Na het overlijden van mij pa werd mijn collectie apparatuur plotseling wel iets te groot om niks mee te gaan doen..
  Hij was een lokale bekendheid voor de ouderen misschien wel bekende bands als The Western Five dat later The Western Four uit Stonecity.

  Zelf ben ik van 1966 en speelde onder andere in No Guts No Glory..wat later Gasoline werd.
  Waar mijn zoon steeds meer het analoge begint te koesteren, neig ik als ICT meer naar de nullen en eenen (qua apparatuur bedoel ik dus, niet zo zeer qua muzikale stroming).

  Bij voorbaat dank voor het E-book,
  groet Henri,

 4. Hallo allemaal,

  Ik speel al jaren diverse muziekinstrumenten. Ik ben ooit begonnen met gitaar maar daar kon mijn hond niet tegen omdat ‘meneer’ de tonen te hoog vond (of in ieder geval een onweerstaanbare drang had om mee te gaan zitten zingen/janken).

  Om een lang verhaal kort te houden ben ik momenteel composities aan het maken op mijn synthesizer (Yamaha Moxf-6) en maak hierbij gebruik van Cubase 9.5. Via YouTube heb ik diverse tutorials geprobeerd te volgen maar het aanbod is zeer divers en sluit vaak niet aan op mijn wensen/niveau.

  Amateur zijnde, ben ik dus op zoek gegaan naar persoonlijke begeleiding. Per toeval kwam ik uit bij BT-Studio en stuurde een mailtje aan Bill Teunis om wat nadere informatie te krijgen. Ook vroeg ik hierin om suggesties omtrent de settings van mijn Midi apparatuur.

  Ik kreeg de volgende dag al antwoord. Later heeft Bill in zijn vrije tijd, via een online verbinding, ook nog even de instellingen van Cubase bekeken en gechecked. Hij vertelde druk doende te zijn met het ontwikkelen van de Cubase-cursus die later dit jaar moet gaan starten. Ik ben dan ook van plan deze te gaan volgen om mijzelf verder te ontwikkelen.

  Langs deze weg wil ik dan ook Bill en toekomstige cursisten alvast veel succes en plezier toewensen met deze cursus. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

  Groetjes,

  Erwin

 5. Beste allemaal,

  Bill is een geweldige man, hij heeft mij advies geven hoe ik mijn website kon verbeteren, hij kwam hier zelf mee en zag wat Engelse woorden fout op mijn website staan. Toch wil ik je bij deze weg toch hartelijk bedanken en kan tegen iedereen zeggen ( ook al ken ik hem pas een uurtje ) dat hij een eerlijke en respectvolle man is.

  met vriendelijke muzikale groetjes van Jeroen van den Berkmortel ( mmpproducer)

 6. Dames en Heren,

  Voordat ik verder ga wil ik de heer Bill van harte bedanken.
  Bill je bent een Genie van de Masters of the Masters.

  Dames en heren, middels deze wil ik jullie zeggen, dat een mens als Bill, ga je nergens vinden. Hij neemt de tijd en maakt de tijd voor je.
  Hij heeft zoveel geduld, begrip enz en raakt nooit geïrriteerd. Hij blijft je uitleggen, van alle kanten probeert hij alles aan te doen in een positieve zin en blijft jou moed geven totdat je het snap.
  Kortom er zijn geen woorden voor. Hij is echt heel bijzonder.
  Net als velen ben ik heel blij hem te leren kenen.

  Bill nogmaals HHEEEEEEEEE…….LL hartelijk bedankt voor alles, want ik weet en ben er zeker van, zonder jou zou ik zeker met mijn handen in het haar zitten (alhoewel ik kaal ben).
  Nogmaals bedankt
  Gr Roy

 7. Beste Bill,

  Bedankt voor de professionele, vriendelijke en prettige hulp.
  Je hebt ons uitstekend kunnen helpen bij opname problemen en nam hier geduldig de tijd voor.
  Wij zijn ontzettend tevreden over je en kunnen je dan ook van harte aanbevelen bij andere muzikanten!

  Groet,
  Freya

 8. Mede door de nimmer aflatende hulp (sinds jaren!) én kennis van Bill ben ik nu op een voor mij acceptabel niveau gekomen. Deze man verdient echt een lintje. Mijn diepe wens is om iets te gaan bereiken in de muziek en Bill daarin te betrekken en hem ‘groot’ te maken. Dat is wat hij écht verdient. Eén van zijn bescheiden en sympathieke kenmerken is dat hij nooit heeft gevraagd om een review te schrijven. Dank je wel Bill, voor álles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.